VRIJDAG 30 AUGUSTUS
20:30 – 21:20
(met kaartverkoop)

Alles wat je stiekem in een circus wilde zien, maar waar je nooit de kans voor hebt gehad! Het beste van het ergste gebeurt tijdens Parasite Circus. In de stijl van het ouderwetse kermistheater ondergaat een hele collectie aan poppen het gruwelijke lot van het traditionele circusleven. Met deze voorstelling brengt Compagnie Têtes de Mules alle circusmagie van weleer op het podium, bedekt met een dikke laag zwarte humor. *Let op: nepbloed van poppen, rook en luide knallen.

LET OP: Op zaterdag is deze voorstelling met kaartverkoop en op zondag op donatie.

In 2011 is compagnie Têtes de Mules opgericht door Angela Neiman en Baptiste Eliçagaray. Na de opleiding Schone Kunsten in Florence te hebben gevolgd heeft Angela zich in de wereld van theater gestort. Ze heeft een opleiding in fysiek theater, dramaturgie en beweging aan Accademia Dimitri in Zwitserland gevolgd en is oprichter van theatergroep The Pumcliks. Baptiste komt uit Baskenland en heeft theater gestudeerd in Parijs. Hij heeft getourd met Théâtre du Rivage, Compagnie de l’Étreinte, Théâtre de la Tentative en Compagnie Mécanica.

Artiest: Angela Neiman, Baptiste Eliçagaray – Regie: Stéphane Fratini – Dramaturg: Karl Stets

De creatie van Parasite Circus werd vrijwel volledig gefinancierd door de genereuze gift van de overleden kunstenaar Leroy Neiman, plus de subsidie ​​van de Algemene Raad van Aquitaine. Têtes de Mules wordt ondersteund door de stad Bidart, door een permanente verblijfsvergunning. Harri Xuri heeft het gezelschap een residentie gegeven voor de repetities van de voorstelling.

Nederlandse première – kermistheater – poppen – zwarte humor

Erasmuspark, Amsterdam Noord

Regulier – €12
8 tot 18 jaar – €8
Zondag 1 september op donatie

50 minuten

8+

Language no problem

kaartverkoop
rolstoel-toegankelijk
language no problem

Circusbende heeft verschillende faciliteiten voor rolstoelgebruikers, mensen met een kleine portemonnee, dove en slechthorende mensen, blinde en slechtziende mensen.