zaterdag 17 augustus
19:00 – 19:55

The Odd Ones is een eigenaardige en rauwe voorstelling waar middels circus, breaking en moderne dans onderwerpen als `anders zijn´ en sociale dynamiek worden gevisualiseerd. Er zijn duizenden voorbeelden te verzinnen waar het vreemde niet wordt gevierd, maar juist met geweld en discriminatie wordt ontvangen. Drie karakters, die sterk van elkaar verschillen, intrigeren genoeg om hen met een grote glimlach te aanschouwen. The Odd Ones is een boeiende choreografie vol humor, kwetsbaarheid en tegemoetkoming.

Simon Granit Ossoinak is een circusartiest uit Zweden die in Nederland de circusopleiding van Codarts heeft gevolgd. Naast zijn discipline acrodans heeft hij zich ontwikkeld in parkour, theater, urban dansstijlen en alternatieve bewegingsdisciplines als Gaga, Fighting Monkey en Ido Portal-methode. Voor The Odd Ones is hij een samenwerking aangegaan met breakdancer Cristian Boscheri en danseres Stasy Terehhova. In 2023 won Cristian de internationale danscompetitie Open Your Mind. Stacy heeft aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten de opleiding Contemporary Urban Dance Performance gevolgd. Als vertegenwoordiger van Estland won Stasy verschillende internationale wedstrijden in ritmische gymnastiek en ze werd 3-voudig nationaal kampioen.

Artiesten: Simon Granit Ossoinak (SE), Cristian Boscheri (IT), Stacy Terehhova (EE) – Directie: Simon Granit Ossoinak

Circusstad Festival (NL), Mad Festival (BE), Perplx cirkuswerkplaats (BE), Gemeente Rotterdam (NL), Delft Fringe Festival (NL), Dansateliers (NL), Janivo Stichting (NL)

circus – breaking – moderne dans

Het Groene Veld, Amsterdam Noord

Regulier – €15
6 tot 18 jaar – €10

55 minuten

6+

Language no problem

kaartverkoop
rolstoel-toegankelijk
language no problem
NGT vertaling op 18/08

Circusbende heeft verschillende faciliteiten voor rolstoelgebruikers, mensen met een kleine portemonnee, dove en slechthorende mensen, blinde en slechtziende mensen.