HET FESTIVAL

Circusbende Festival is er weer! Het jaarlijkse hoogtepunt aan het einde van je zomer. Twee lange weekenden in Amsterdam West en Noord met internationaal en nationaal nieuw circus, een eclectische combinatie muzikanten, popcorn, interactieve installaties, kinetische kunst, vegan eten, en ga zo maar door.

Circusbende Festival kent twee locaties, waarvan één nieuwe: Het Erasmuspark in Amsterdam West en Het Groene Veld in Amsterdam Noord. Op beide locaties verzorgen we plekken om de fiets te parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Uitgebreide vertrektijden van bussen en trams vind je op de website van het GVB of via 9292.nl. Parkeren in Amsterdam is duur, een goede reden om met de fiets of het OV te komen.

Locatie: Midden in het park, Erasmuspark 1, 1056 LE Amsterdam
Met het OV: Tram 7, bus 15 en 752 stoppen in de buurt van het Erasmuspark.
Met de auto: Parkeren kan in de omliggende straten en kost €5.00 per uur, ook kun je parkeren bij Parking Bos en Lommerplantsoen, Q-Park Bos en Lommer en ParkBee.

Locatie: G.J. Scheurleerweg 212, 1027 BA Amsterdam
Met het OV: Metrostation Noord bevindt zich op 13 minuten lopen van Het Groene Veld. Loop via de Elzenhagensingel, want Google Maps geeft een andere looproute aan als je navigeert op het adres van Het Groene Veld. Meer informatie over een pendelbus van metrostation Noord naar Het Groene Veld volgt zo snel mogelijk.
Met de auto: Er is geen parkeergelegenheid bij Het Groene Veld. De dichtstbijzijnde parkeerplek is bij de P+R van Station Noord. Metrostation Noord bevindt zich op 13 minuten lopen van Het Groene Veld. Loop via de Elzenhagensingel, want Google Maps geeft een andere looproute aan als je navigeert op het adres van Het Groene Veld. Meer informatie over een pendelbus van metrostation Noord naar Het Groene Veld volgt zo snel mogelijk.

Geen dieren in het circus, geen dieren op je bord. Al het eten en drinken op Circusbende Festival is veganistisch. Wanneer we meer weten vertellen we je hier alles over het aanbod.

Circusbende Festival is één groot feest! Daar hoort dus geen geweld, discriminatie of seksuele intimidatie bij. Veiligheid staat voorop. Geen geblaf of herriegeschop. Geen alcohol voor jou als je al een slokje teveel op hebt of als je jonger bent dan 18 jaar. En wij willen ook dat het nooit eindigt, maar helaas kun je niet bij ons kamperen.