HET FESTIVAL

Circusbende Festival is er weer! Het jaarlijkse (letterlijke) hoogtepunt aan het einde van je zomer. Twee lange weekenden Circusbende Festival in Amsterdam West en Noord. Met internationaal en nationaal nieuw circus, een eclectische combinatie muzikanten, hardcore popcorn, interactieve installaties, kinetische kunst, vegan eten, en ga zo maar door.

→ Het terrein van is gratis toegankelijk. Hier vind je het muziekpodium, de randprogrammering, een circuspodium, eten, drinken en mogelijkerwijs andere verrassingen. 
→ Iets meer dan de helft van de circusvoorstellingen zijn met kaartverkoop. De kaartverkoop staat nog niet online.
→ De andere helft van het programma is op donatie, hier mag je zelf beslissen wat je wilt geven en kijk je wat je kúnt geven. We geven een richtprijs bij iedere voorstelling. Voor deze voorstellingen kun je niet reserveren dus wees er op tijd bij.
→ Kun je toch niet komen en heb je al een kaartje gekocht? Dat is heel jammer! Wij geven geen geld terug en je kunt je kaartje ook niet online inwisselen. Om het kaartje in te wisselen kun je wel een poging doen bij de kassa op het festivalterrein. We beloven niets.
→ Het kan dat tijden van voorstellingen veranderen door bijvoorbeeld het weer. Als je een kaartje hebt gekocht krijg je hierover een email. Mocht dit gebeuren bij de overige voorstellingen, dan laten we dat weten via de website en onze socials. 
→ Tijdens het kopen van een kaartje verzamelen we de gegevens die we nodig hebben om contact met je op te nemen over praktische zaken rondom jouw bezoek aan het Circusbende Festival.

Geen dieren in het circus, geen dieren op je bord. Al het eten en drinken op Circusbende Festival is veganistisch. Wanneer we meer weten vertellen we je hier alles over het aanbod.

Since the start of Circusbende in 2018, Kersvers has been an essential part of the program. Kersvers is a place for work in progress, short acts, brand new work, try-outs and so on. It’s a block of max one hour in which various artists show their creation (between 7 and 20 minutes). We take care of the stage, technique, sleeping and food and an enthusiastic audience.

Circusbende Festival is één groot feest! Daar hoort dus geen geweld, discriminatie of seksuele intimidatie bij. Veiligheid staat voorop. Geen geblaf of herriegeschop. Geen alcohol voor jou als je al een slokje teveel op hebt of als je jonger bent dan 18 jaar. En wij willen ook dat het nooit eindigt, maar helaas kun je niet bij ons kamperen.

NL