ZATERDAG 17 AUGUSTUS
16:00 – 17:05

Na een jarenlange zoektocht in de eenzame kunst van het éénmansorkest slaan Martin Kaspar, Santiago Moreno en Karl Stets de handen ineen. En wat gebeurt er als drie éénmansorkesten elkaar ontmoeten? Dan krijg je de Oktopus Orkestars met een spetterende voorstelling vol instrumenten van zeldzame uitvindingen. De muzikanten jongleren met klanken rond de wereld: van jazz tot Latijns-Amerikaanse ritmes en klezmermuziek. Dit trio weerspiegelt multi-instrumentale schoonheid, voor de hele familie.

Wat gebeurt er als de wegen weer scheiden? Deze artiesten, die al vele malen de wereld rond hebben gereisd, zijn los van elkaar te vinden bij de gezelschappen als La Pendue, La Mue/tte en Compagnie Karl Stets. Naast zijn eenmansorkest reist Martin rond met The Pumcliks Orchestra, sinds 2015 werkt hij als muzikant met La Pendue. Santiago is medeoprichter van de band Aparecidos en het poppengezelschap Compagnia Dromosofista Puppet en oprichter van Compagnie La Mue/tte. Karl Stets hebben we in 2023 op Circusbende Festival gezien waar hij zowel met zijn circussolo Cuerdo als met zijn muzikale voorstelling Traquetteo verscheen. 

Artiesten: Martin Kaspar (CH), Santiago Moreno (AR) en Karl Stets (DK)

Nederlandse première – crossover – muziek – uitvinders

Het Groene Veld, Amsterdam Noord

Regulier – €12
Stadspas – €2.50
3 tot 18 jaar – €7
0 tot 3 jaar – gratis

65 minuten

Alle leeftijden

Language no problem

kaartverkoop
rolstoel-toegankelijk
language no problem
Geluid leidend
Blinden-begeleiding

Voor de voorstelling op 17 augustus zijn ‘blindenbegeleiding’ kaartjes beschikbaar. Je ontvangt dan een service e-mail met praktische informatie en het verzamelpunt.