vrijdag 16 AUGUSTUS
21:00 – 21:50
(Het Groene Veld)

“We juggle, we sing, we good …What more do you want?!!” De voorstelling Juggling Concert is gemarineerd in een cocktail van vloekende reacties op het internet, een anti-autoritaire fuck-off mentaliteit en drie plakjes rode biet. Het is een girlband, een boyband en een jongleerkoor. Verlangend naar kinderliedjes en grapjes over scheten vloog de kans op roem voorbij. Desondanks is Juggling Concert een van de meest waardevolle producten op aarde. Het is een vrucht van Sloveense bodem, met doorsnee onderwerpen als het succes en falen van het laatkapitalisme, persoonlijke verantwoordelijkheid voor het succes en falen van het laatkapitalisme, technologische vooruitgang en dystopie.

Mismo Nismo is officieel opgericht in 2018, maar bestaat sinds 2014 als een informeel collectief. Met als doel het ontwikkelen, uitbreiden en opleiden op het gebied van nieuwe en experimentele vormen van het circus. De compagnie is gevestigd in Ljubljana in Slovenië. Met de voorstelling NOise Circus werden zij de laureaten van Circusnext, editie 2018/2019. Juggling Concert heeft de prijs gewonnen voor het beste straatoptreden in 2022, geselecteerd door internationale jury, tijdens het Ana Desetnica Festival.

Artiesten: Eva Zibler (SI), Oton Korošec (SI), Tjaž Juvan (SI) – Assistent regie: Nina Ramšak – Advies: Mojca Sovdat, Matija Solce, Ravil Sultanov – Muziek: Tjaž Juvan – Tekst: Eva Zibler, Tjaž Juvan, Oton Korošec, Otroci socializma – Productie: Mismo Nismo

Zavod Bufeto, EX-Teater (SI), Cirkosfera (SI), Cirkobalkana (RS/ HR), City of Ljubljana, Department for Culture (SI)

Nederlandse première – circus – jongleren – humor

Het Groene Veld, Amsterdam Noord & Erasmuspark, Amsterdam West

Op donatie

50 minuten

12+

Language no problem

kaartverkoop
rolstoel-toegankelijk
language no problem

Circusbende heeft verschillende faciliteiten voor rolstoelgebruikers, mensen met een kleine portemonnee, dove en slechthorende mensen, blinde en slechtziende mensen.