ZONDAG 1 SEPTEMBER
19:30 – 20:20
ZONDAG 1 SEPTEMBER
20:30 – 21:20

Na Lowlands, Zwarte Cross, elk kraakhol en menig skatepark naar de klote te hebben gegoocheld, komen ze dan eindelijk naar Circusbende! Het is hilarisch, absurd en stuurt al je zintuigen het bos in (welk bos maakt niet uit, niet te lang bij stilstaan). Anarchie is de norm, mislukken een succes. Magic Tom & Yuri ZIJN cool is de nieuwe punkgoochelshow van Alt-Boi icons Magic Tom & Yuri. De voorstelling is een mix van theater, punk, absurdisme, dans en vooral heel veel komedie.

Het anarchistische goochel-duo kent elkaar al sinds de brugklas in Haarlem en hebben sindsdien een indrukwekkend repertoire aan grappen opgebouwd. Het begon allemaal met hun theatrale punkband ‘Orgaanklap’, evolueerde snel naar de Tom & Yuri Extravaganza sketch-show, en bereikt nu zijn hoogtepunt in hun nieuwste succesverhaal: Magic Tom & Yuri ZIJN cool.

Magic Tom, Magic Yuri en Magic Anouk

Gemeente Utrecht – Het Cultuurfonds – Amsterdams Fonds voor de Kunsten – Norma fonds – KFHein fonds – Fentener van Vlissingen fonds

goochelen – humor – punk

Erasmuspark, Amsterdam Noord

Regulier – €13
12 tot 18 jaar – €10

50 minuten

12+

Nederlands

kaartverkoop
niet-rolstoel-toegankelijk
language no problem
wandelende voorstelling

Circusbende heeft verschillende faciliteiten voor rolstoelgebruikers, mensen met een kleine portemonnee, dove en slechthorende mensen, blinde en slechtziende mensen.