Obsolete Elegance and Some Monsters is de voorlopige titel van deze wilde voorstelling waar humor, transformatie en freaks samenkomen. Het zijn drie vrouwen die experimenteren met surrealistische kostuums. Geïnspireerd door het misvormde, door datgene wat gebroken en uiteengereten is, creëren ze een nieuwe wereld, ver voorbij de realiteit. Met behulp van circustechnieken als acrodans en touw, maar ook middels komedie en visuele effecten, beland je in een energieke stroomversnelling.

Het gezelschap Las Corpa is in 2021 opgericht door de circusartiesten Lorena di Bello en Martina Calvo. Voor de voorstelling Obsolete Elegance and Some Monsters werken ze samen met circusartiest Morgane Maret en beeldend kunstenaar Ignacia Parraguez. De drie circusartiesten combineren cloudswing, touw en acrobatiek, terwijl ze langzaam transformeren door het verbluffende werk van Ignacia. Ze beginnen aan een levendige nieuwe reis en zullen hier op het festival een try-out van hun werk presenteren.

Work in progress – circus – kostuums

Het Groene Veld, Amsterdam Noord

Donatie

30 minuten

6+

Language no problem

donatie
niet rolstoel-toegankelijk
language no problem

Circusbende heeft verschillende faciliteiten voor rolstoelgebruikers, mensen met een kleine portemonnee, dove en slechthorende mensen, blinde en slechtziende mensen.