Een tent, lawaai van buiten en dan twee verdwaalde vrouwen die opduiken om er hun toevlucht te zoeken. Ze ontmoeten een kleine man die verstrikt is in de eentonigheid van zijn dagelijkse routine, vastzittend tussen werk en televisie. Een leven dat lijkt op het leven waaruit deze twee verdwaalden proberen te ontsnappen. Samen zullen ze zich verzetten tegen de sleur van een bekrompen leven, om wilde bloemen tussen de scheuren in het asfalt te zaaien. Viens, on se tire betekent: kom, we zijn weg!

La Corneille Bleue is een Belgisch object- en poppentheatergezelschap dat in 2020 werd opgericht door Céline Dumont. Celine nodigt alle gefrustreerde dromers uit om hun recht op te eisen om te gapen, hun ogen even naar de hemel te richten, zich te verwonderen over de kleine, onbelangrijke details en zo het hectische tempo van de dagen te vertragen. Haar creaties zijn gebaseerd op een poëtische esthetiek die resoluut openstaat voor elk publiek. Céline Dumont is poppenspeler, beeldend kunstenaar, maker en actrice. Ze studeerde aan het koninklijk conservatorium in Brussel.

Concept en regie: Céline Dumont – Artiesten: Céline Dumont & Pauline Serneels – Geluidsontwerp: Benoît Serneels (Bento) – Licht- en technisch ontwerp: Léopold De Neve – Scenografie & decors:  Céline Dumont en Pauline Serneels – Marionettenbouw: Céline Dumont – Extern oog: Laura Durnez – Grafisch ontwerp: Camille Van Hoof

Nederlandse première – poppen – poëtisch

Erasmuspark, Amsterdam West

Regulier – €10
8 tot 18 jaar – €8

35 minuten

8+

Language no problem

kaartverkoop
niet-rolstoel-toegankelijk
language no problem

Circusbende heeft verschillende faciliteiten voor rolstoelgebruikers, mensen met een kleine portemonnee, dove en slechthorende mensen, blinde en slechtziende mensen.