Kersvers is de plek voor try-outs en work in progress. In andere woorden, een plek waar vallen en opstaan wordt aangemoedigd. Waar doorgewinterde artiesten nieuw werk uitproberen en waar alumni het publiek beproeven. Kersvers bestaat uit een blok van vier korte acts die achtereen worden getoond, zonder met elkaar verbonden te zijn. 

Aidan werd geboren in Leeds, in Engeland en groeide op in Birmingham. Omdat hij zich niet op zijn plaats voelde, verliet hij zijn thuiseiland om grotere dingen te zoeken. Vele landen later besefte hij dat zijn geografische locatie niet het probleem was, maar hijzelf. Terrible for President is een AuDHD-reis door tijd en ruimte. Niets is waar, alles is toegestaan. Halve leugens, halve verhalen. Niets te zeggen versus drie miljoen manieren om het te zeggen. Deze voorstelling verheerlijkt paradox en tegenstrijdigheid. Feit = Fictie = Feit. 

Goodluck Little Duck is een verhaal over een eend die een beetje in de war is. De act is humoristisch en speels, maar schuwt moeilijke onderwerpen niet als onschuld en psychose. Minna creëerde deze act met het verlangen om iemand anders te zijn, maar tegelijkertijd zichzelf. Ze speelt een personage dat is geboren uit haar innerlijke kind, een personage dat wij op het podium ontmoeten als een eend. Minna is 21 jaar oud, komt uit Finland en is met deze act afgestudeerd aan de circusschool ESAC in Brussel.

Pablo is geboren in Reus in Spanje. Hij studeerde aan de circusschool Rogelio Rivel in Barcelona en vervolgde zijn studie aan de professionele circusschool Le Lido in Toulouse. Samen met Joel Marti heeft hij het circusgezelschap Random opgericht. Hij is gespecialiseerd in handstand, contorsie, dans en theater. Zijn creatieve werk bestaat uit de samensmelting van deze kunsten. 

In de act The Split vindt Anne een manier om op een humoristische wijze contortion en handstand te combineren. Ze zit vast in haar lichaam en probeert een weg naar buiten te vinden, om weer mee te kunnen doen aan het normale leven. Anne is een 21-jarige professionele handstandkunstnaar uit Finland. Ze is derdejaars student aan de circusschool ESAC in Brussel. 

circus – work in progress

Het Groene Veld, Amsterdam Noord

Donatie

60 minuten

Alle leeftijden

Language no problem

donatie
rolstoel-toegankelijk
language no problem
NGT vertaling op 18/08

Circusbende heeft verschillende faciliteiten voor rolstoelgebruikers, mensen met een kleine portemonnee, dove en slechthorende mensen, blinde en slechtziende mensen.