OP STRAAT

Circusbende gaat de straat op! Je vindt ons midden in de wijk met workshops en voorstelling op donatie. Onze lievelingswinkelcentra, Plein ’40-’45 en Buikslotermeerplein, worden omgetoverd tot het decor van de voorstelling. Wanneer gaan we dit doen? Het weekend van Moederdag, 11 & 12 mei, staan we op het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord en het weekend van Vaderdag, 15 & 16 juni, staan we op Plein ’40-’45 in Amsterdam Nieuw-West. Iedere dag hebben we doorlopende workshops van 12 tot 15 uur en een voorstelling van 15 tot 16 uur. Ieder weekend speelt er een andere voorstelling.

Beide weekenden speelt er een andere voorstelling. Wat precies is nog geheim. De voorstelling is op donatie en je hoeft niet te reserveren. Het is fijn als je 30 tot 15 minuten van tevoren aanwezig bent zodat we iedereen een plekje kunnen geven.

Zoals je bij ons gewend bent worden de workshops gegeven door eeuwige enthousiastelingen van De Circusclub. Verbinding, verbeelding en beleving, dat is het motto. Henny en Marjolein zijn ware circuspioniers, misschien ken je ze nog wel van Circus Elleboog. Met liefde en passie hebben ze Circusclub opgericht en ontdekken ze vele verborgen talenten en scheppen ze sfeer waarin je jezelf helemaal kunt uitleven! Balanceren, acrobatiek en jongleren. Het kan allemaal op de open piste van de Circusclub!

→ De workshops en voorstellingen zijn op donatie. Je hoeft niet van te voren te reserveren. Je kunt zowel met pin als contant geld doneren.
→ Wees 30 tot 15 minuten voor de start van de voorstelling aanwezig om een plekje te bemachtigen.
→ We hebben een aantal rolstoelplekken maar geen rolstoeltoilet. Kom je met de rolstoel? Stuur dan een mail naar toa@circusbende.nl om een plek te reserveren.

De hoofdbegunstigers zijn Gemeente Amsterdam en Amsterdams Fonds voor de Kunsten.

EN