zaterdag 31 augustus
16:15 – 16:45

Croûte is nooit hetzelfde, de voorstelling wordt bepaald door de omgeving. Jongleur Guillaume Martinet gebruikt de publieke ruimte als decor van zijn eigen tekenfilm. En deze keer is het Erasmuspark aan de beurt. Zijn wonderlijke personage is geïnspireerd door cartoons, zijn persoonlijke fascinatie. Deze solo is een unieke beleving vol improvisatie, expressie, jongleren en humor. Het is verrassend, speels en voor de hele familie. Wij zijn opnieuw benieuwd!

In 2008 richtte Guillaume Compagnie DeFracto op met de ambitie om expressief, veeleisend en speels jongleerspel te ontwikkelen. Al meer dan tien jaar toert hij de wereld rond, met meer dan 700 optredens verspreid over vijf continenten. Guillaume wordt beschouwd als een pionier op het gebied van experimenteel jongleren gecombineerd met fysieke komedie. Met Croûte keert hij terug naar een minimalistisch concept om op het publiek af te stappen en zijn passie over te brengen: gooien en vangen, grappen maken en contrasten blootleggen.

Artiesten: Guillaume Martinet (FR) – Extern oog: Mathilde Roy, Margot Seigneurie – Productie: Laure Caillat et Anne-Agathe Prin

La Maison des Jonglages (FR) – L’aube de la création (Chalon dans la Rue) – Cirqueon (CZ) – Les Carmes (FR) – SN de Gap, Cirq’onflex (FR) – Le département de la Seine Saint Denis (FR)

circus – jongleren – locatietheater

Erasmuspark, Amsterdam West

Donatie

30 minuten

Alle leeftijden

Language no problem

donatie
niet rolstoel-toegankelijk
language no problem
wandelende voorstelling

De volgende voorstelling vraagt het publiek met zich mee te bewegen over verschillende soorten terrein, en is dus niet geschikt voor mensen die niet kunnen mee wandelen of rijden.