De tijd verstrijkt, ballen vliegen en ladders vallen. Et Alors? En dan? Er wordt een verhaal verteld in circustaal, waarbij twee disciplines worden gecombineerd die elkaar zelden kruisen op het podium: de ladder en de bal. De ontmoeting tussen deze circusdisciplines dwingt twee koppige artiesten tot een dialoog. Hun paden, rationeel en absurd, zijn bezaaid met valkuilen, reuzen, stabiele onevenwichtigheden en ballen die op alle mogelijke manieren worden gegooid.

*Let op! De voorstelling Et Alors is tijdens het festival te zien op het Buikslotermeerplein. Dit winkelcentrum is 20 minuten lopen en 5 minuten fietsen van Het Groene Veld. Voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten is er vervoer.

In 2016 verzorgde het lot een ontmoeting tussen Simón en Danilo, met carpoolen belandden ze in dezelfde auto. Het was op de circusschool in Parijs, de oudste circusschool van Frankrijk `Académie Fratellini´, dat ze elkaar weer zagen. De uitdagende mix van hun disciplines, jongleren en acrobatische ladder, motiveerde hen om hun eigen compagnie op te richten.

Artiesten: Simón Aravena et Danilo Alvino – Directie: Florent Bergal – Costumes: Fanny Gautreau

Nederlandse première – circus

Buikslotermeerplein, Amsterdam Noord*

Donatie

30 minuten

Alle leeftijden

Language no problem

Circusbende heeft verschillende faciliteiten voor rolstoelgebruikers, mensen met een kleine portemonnee, dove en slechthorende mensen, blinde en slechtziende mensen.